lørdag, oktober 06, 2007

Hawaii - Reisedag og dag 1

Aloha!

Da er vi på nett for hyppige oppdateringer fra Hawaii! Vi har nå nesten "fullført" dag en her på "the Big Island" og alt har gått på skinner frem til nå ( bortsett fra regn på ettermiddagen).

Fredag var den store reisedag med en hinsides lang reisedag på 28timer fra vi dro hjemmefra til vo sto på hotellet. Ruten var Oslo- Amsterdam- San Franciso-Honolulu- Kona. Og sykkelen var faktisk med hele veien. Ingen problemer bortsett fra at trillehjulet på sykkelkofferten ble slått inn. "The Airline company don't cover that" var beskjeden. Og etter å ha reist med slike selskaper noen ganger så er den klare oppfatningen at de fraskriver seg alt ansvar uansett!


Men uansett vi kom greit frem. Trøtte og slitne!!

Dag1: Som de morgenfugler vi er så hoppet vi opp av sengen før 6 om morgenen. Friske og raske (vel antagelig fortsatt litt døgnvill). God og solid frokost før vi rulset ned til Pieren for en morgen svøm. Piren kalles på folkemunne "dig me beach" og her er det masse trimma folk, og man selv føler seg nesten litt utrent.


Men som dere ser Lambertseter svømmeklubb var på plass for å svømme i nydelige omgivelser. Eller hva sier man til 26-27 grader i vannet, klart vann med masse fargerike fisk og delfiner. Ja for ute ved vendepunktet ett stykke til havs svømte vi rett i en flokk m delfiner. Ett flott skue. Skulle gjerne beveget meg i vannet som de..

Og som de sier: Er det definer på plass, så holder haiene seg unna! Formen var også upåklagelig og det var en nydelig svømmetur.

Legger også ved ett bilde av Arild og Espen før vi hoppet i vannet.
Senere på dagen var det tid for en løpetur på 45min og det funket greit det også!
Ellers har første dagen var rolig med lite stress, men med en del shopping eller forsøk på shopping. En bedre lunsj på Java Lava. Java Lava er der alle de store gutter sitter og surfer på nettet og drikker Kona kaffe. Verdens beste kaffe mener noen. Jeg liker den i allefall.
Videre oppdateringer kommer plutselig så følg med!

















































































Men så fikk vi flydd Jumbojet (husk jeg er en enkel sjel i ett enkelt legeme)

Ingen kommentarer: