tirsdag, oktober 09, 2007

Dag 3 og 3: Sykkel og sightseeing

Aloha!

Så var vi her igjen med en liten kjapp oppdatering. Ikke noe spennende å fortelle annet enn at dagene går fort og akklimatiseringen går greit. Ingen problemer med varmen som er snill i år med ca 28-30 grader på maks. Det har til og med vært litt regn hver dag her. Døgnrytmen er også grei, men forferdelig trøtt om kveldene og skikkelig morgenfugl fra 05.30.
På søndag fikk vi muligheten til å sykle løypa på den måten at vi ble transportert ut til Hawii ( vendepunktet på sykkeletpappen) og syklet tilbake. Det ble en fin tur hvor vi fikk sjekket løypa og også blitt forberedt på vindforholdene. Ned fra Hawii var det rett og slett skummelt enkelte steder med sidevind som tok så tak i hjulene at det var mildt sagt ubehagelig.
Totalt sett var det en fin tur og en god gjennomkjøring som ble gjort i grei fart med noen kontrollerte drag ut i lavaen.
Totalt ble 86km unnagjort på 2t.30min som er 35 i snitt. Greit med unnabakker i starten og endel vind i ryggen hjalp jo på litt på den farten..
Og som dere ser på bildet: Ikke tvil om hvem som er min arbeidsgiver!

Og så var det dagen i dag - mandag. Som sikkert er tirsdag for dere da vi ligger litt på etterskudd her i gården.

Ja i dag har det kun vært lett jogg til Piren og en solid svøm. og fra i dag merker vi at det begynner å bli folksomt om morgenen. Da vi var der 07.00 så krydde det av folk i vannet og på land, så nå begynner det å bli alvor for noen. Det er jo bare 5 dager igjen.

Resten av dagen gikk med til sightseeing. Med vår nyleide Chrysler med automat gir freste vi over til andre siden av øya hvor vi var i en Botanisk hage, spiste lunsj i storbyen Hilo ( vel stor er jo og overdrive veldig, men litt større sted enn Kona er det jo). Deretter var det over til vulkan parken hvor vi drømte om å se flytende lava. Men det gikk ikke i dag. Mye annet var det likevel å feste til filmrulllen eller minnekortet. Og noen eksempler ligger her.
Så for en gangs skyld blir det andre ting enn triathlon bilder som legges ut!
Ellers er klokken blitt over 21.30 local time og vi er dødstrøtte. God natt!
Mer kommer plutselig

Ingen kommentarer: